Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Gertrudis Kockelkoren.


Haar zoon van een onbekende man:
  • 1 : Gerardus, akkerknecht en landbouwer, gedoopt te Grathem op 10 mei 1782, wonende te Haelen, overleden aldaar op 18 januari 1843.
    Hij was gehuwd (1) met Gertrudis Colen.
    Hij is getrouwd te Haelen op 3 februari 1824 (2) met Catharina Verhaegh, akkervrouw, gedoopt te Haelen op 11 november 1786, wonende aldaar, overleden aldaar op 25 mei 1847, dochter van Joannes Verhaegh en Joanna Smolders.
    (Zij is eerder getrouwd te Haelen op 20 oktober 1812 met Martinus Jegers, landbouwer, gedoopt te Haelen op 31 augustus 1783, wonende aldaar, overleden aldaar op 4 maart 1823, zoon van Stephanus Jegers en Catharina Albers.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina