Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Mathias Henricus Hubertus Kuijpers, rangeerder, geboren te Haelen op 20 december 1894, overleden te Heerlen (Z) op 17 december 1954, begraven te Susteren, zoon van Christianus Kuijpers en Joanna Elisabeth Hendrix.


Hij is getrouwd te Baexem op 26 april 1922 met
Hubertina Catharina Steijvers, geboren te Baexem op 5 januari 1901, overleden te Sittard op 14 december 1982, dochter van Joannes Mathias Steijvers en Anna Maria Gubbels.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina