Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joanna Margaretha Vaessen, dienstmeid, geboren te Grathem op 3 augustus 1832, overleden te Wessem op 25 september 1877, dochter van Theodorus Vaessen en Anne Elisabeth Gijsen.


Zij is getrouwd te Wessem op 2 november 1857 met
Joannes Theodorus Hubertus Mooren, dagloner, geboren te Wessem op 22 augustus 1834, overleden aldaar op 28 december 1885, zoon van Theodorus Mooren en Elisabeth van der Bosch.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina