Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Petronella van Ratingen, dienstmeid, geboren te Haelen op 22 maart 1849, wonende te Kessel, overleden aldaar op 8 februari 1918, dochter van Jean van Ratingen en Jeanne Knippenberg.


Zij is getrouwd te Kessel op 19 mei 1873 met
Pieter Rutten, dienstknecht en landbouwer, geboren te Helden op 17 september 1844, wonende te Kessel, overleden aldaar op 8 maart 1916, zoon van Hendrik Rutten en Johanna Janssen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Elisabeth, geboren te Kessel rond 1876, overleden aldaar op 1 juli 1899.
  • 3 : Maria Hubertina, geboren te Kessel rond 1885, overleden aldaar op 11 april 1886.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina