Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joannes Hubertus Schreurs, marechaussee, geboren te Haelen op 20 april 1852, overleden te Horst op 17 juli 1904, zoon van Jean Schreurs en Margareta Stocks.


Hij is getrouwd te Sevenum op 9 april 1888 met
Maria Elisabeth Kurvers, geboren te Sevenum op 28 november 1868, overleden te Horst op 25 oktober 1950, dochter van Sebastiaan Kurvers en Joanna van Eersel.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina