Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Catharina Janssen, geboren te Venlo op 17 november 1895, wonende te Maasbree, overleden te Hoogeveen op 1 november 1963, begraven te Roggel Heibloem op 5 november 1963, dochter van Pieter Jan Janssen en Maria Catharina Hubertina van Soest.


Zij is getrouwd te Kessel op 2 november 1929 met
Christiaan Winkelmolen, landbouwer en pachtboer, geboren te Beesel op 3 februari 1889, wonende te Kessel, overleden te Hoogeveen op 1 november 1963, begraven te Roggel Heibloem op 5 november 1963, zoon van Hermanus Winkelmolen en Joanna Maria Slabbers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gerardus Leonardus, landbouwer, geboren te Maasbree op 6 augustus 1935, overleden te Heibloem op 5 juli 2013, begraven aldaar op 10 juli 2013.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina