Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Wilhelmus Smolders, gedoopt te Heythuysen op 13 januari 1752, overleden aldaar op 25 april 1794, zoon van Joannes Smolders en Emilia Leetjens.


Hij is getrouwd te Hunsel op 30 mei 1786 voor de kerk met
Catharina Lemmen, akkervrouw, geboren te Hunsel, gedoopt op 11 april 1759, overleden te Heythuysen op 5 februari 1835, dochter van Cornelis Lemmen en Gertrudis Jeurissen.
(Zij is later getrouwd te Roggel op 27 januari 1795 voor de kerk met Petrus Scheepers, akkerman, geboren te Roggel rond 1753, overleden te Heythuysen op 13 juni 1827.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina