Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Gertrudis Schaffers, wonende te Arcen en Velden.


Zij was gehuwd met
Petrus Megens, landbouwer, geboren te Venray rond 1855, wonende te Arcen en Velden en te Beesel, overleden aldaar op 9 juli 1938, zoon van Petrus Megens en Petronella Neijen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Elisabeth, geboren te Arcen en Velden rond 1882, wonende te Kessel, overleden aldaar op 5 januari 1918.
    Zij is getrouwd te Kessel op 4 mei 1911 met Johannes Hubertus Timmermans, koopman, geboren te Kessel rond 1883, zoon van Gerardus Hubertus Timmermans en Anna Catharina Versleeuwen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina