Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Elisabeth van Ratingen, dagloonster, geboren te Haelen op 18 juni 1843, wonende te Kessel, overleden aldaar op 17 oktober 1922, dochter van Jean van Ratingen en Jeanne Knippenberg.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 26 september 1871 met
Gerardus Staeks, landbouwer, geboren te Kessel op 21 november 1835, wonende aldaar, overleden aldaar op 4 oktober 1918, zoon van Andries Staeks en Maria Magdalena Peeters.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Theodoor, geboren te Kessel rond 1873, overleden aldaar op 5 september 1876.
  • 2 : Antoon, landbouwer, geboren te Kessel rond 1877.
    Hij is getrouwd te Kessel op 21 november 1902 met Maria Elisabeth Engelen, dienstmeid, geboren te Helden op 16 november 1879, dochter van Pieter Engelen en Maria Catharina Peters.
  • 4 : Helena Huberta, geboren te Kessel rond 1883.
    Zij is getrouwd te Kessel op 16 september 1920 met Theodoor Antonius Feijen, metselaar, geboren te Kessel rond 1892, zoon van Joannes Feijen en Elisabeth Boots.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina