Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Barbera Vossen, dienstmeid, geboren te Grathem op 3 september 1835, overleden te Heel en Panheel op 14 december 1871, dochter van Joannes Vossen en Joanna Catharina Vaessen.


Zij is getrouwd te Horn op 23 november 1869 met
Joannes Hoogmans, dienstknecht en dagloner, geboren te Beegden op 13 april 1825, overleden te Heel op 22 juni 1874, zoon van Henricus Hoogmans en Mechtildis Schreurs.
(Hij is eerder getrouwd te Buggenum op 2 mei 1862 met Joanna Schreurs, dienstmeid, geboren te Horn op 1 juni 1833, overleden te Heel op 20 mei 1865, dochter van Hendrikus Schreurs en Maria Thissen. Hij is eerder getrouwd te Heel en Panheel op 29 april 1867 met Petronella Janssen, dienstmeid, geboren te Heel en Panheel op 18 april 1830, overleden aldaar op 14 april 1869, dochter van Joannes Abraham Janssen en Petronella Schreurs.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina