Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joanna Maria Loven, landbouwster, geboren te Baexem op 13 maart 1798, wonende aldaar, overleden te Weert op 28 juni 1871, dochter van Theodorus Loven en Christina Vossen.


Zij is getrouwd te Baexem op 21 november 1831 met
Henri Leevels, geboren te Horn op 20 juni 1798, wonende te Baexem, overleden te Weert op 5 januari 1874, zoon van Jan Levels en Gertrudis Abrams.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joannes Hubertus, geboren te Baexem op 21 oktober 1832, overleden te Weert op 8 november 1912.
  • 2 : Maria Hubertina, geboren te Baexem op 11 maart 1834, overleden te Weert op 16 maart 1856.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina