Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Blommers, dagloonster en landbouwster, gedoopt te Heythuysen op 26 mei 1778, wonende te Roggel, overleden aldaar op 9 augustus 1826, dochter van Josephus Blommers en Catharina Verkoulen.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 3 september 1806 met
Johannes Janssen, dagloner en landbouwer, gedoopt te Roggel op 28 november 1779, wonende aldaar, overleden aldaar op 6 maart 1837, zoon van Nicolaas Janssen en Maria Hendrix.
(Hij is later getrouwd te Roggel op 24 juni 1829 met Joanna Verstappen, dagloonster, geboren te Roggel rond 1802, wonende aldaar en te Roggel Heide, overleden te Roggel op 26 april 1839, dochter van Mathias Stappers en Anna Elisabeth Tercken. (Zij had van een onbekende man één zoon.))

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Nicolaus, geboren te Roggel op 27 november 1809.
  • 2 : Doodgeboren dochter, geboren te Roggel op 11 augustus 1813.
  • 3 : Anna Catherine, geboren te Roggel op 30 maart 1815, overleden te Meijel op 15 december 1856.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina