Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Sibilla Lankes, geboren te Lüttelbracht (D) op 11 november 1828, wonende te Roggel, overleden te Brüggen-Gelagweg (D) op 22 januari 1892.


Zij is getrouwd te Lüttelbracht (D) op 6 november 1852 met
Godefridus Alofs, timmerman, geboren te Roggel op 14 mei 1829, wonende aldaar, overleden te Brüggen-Gelagweg (D) op 31 januari 1892, zoon van Christiaan Alofs en Aldegonde Sensen.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Hendrik, geboren te Haelen op 27 april 1863.
  • 4 : Wilhelmina, geboren te Haelen op 16 november 1865, overleden te Süchteln (D) op 29 maart 1915.
    Zij is getrouwd te Süchteln (D) op 4 februari 1889 met Peter Mathias Gartz, geboren te Süchteln (D) op 1 juli 1855, zoon van Peter Heinrich Gartz en Maria Agnes Hormes.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina