Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Mathieu Pijls, wonende te Horn.


Hij was gehuwd met
Marie Colbers, wonende te Horn.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Margarita, landbouwster, geboren te Horn rond 1759, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 19 januari 1805.
    Zij is getrouwd te Buggenum op 1 mei 1783 voor de kerk met Matthias Joosten, dagloner en landbouwer, gedoopt te Buggenum op 3 mei 1757, wonende aldaar, overleden aldaar op 14 december 1835, zoon van Petrus Joosten en Elisabetha Toskainé.
    (Hij is later getrouwd te Buggenum op 23 april 1806 met Maria Houtmortels, gedoopt te Buggenum op 17 april 1763, wonende aldaar, overleden aldaar op 6 april 1840, dochter van Joannes Houtmortels en Maria Claessen.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina