Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Joosten, wonende te Buggenum.


Zij is getrouwd te Buggenum op 10 januari 1748 voor de kerk met
Hermannus Thissen, wonende te Buggenum, overleden aldaar.
(Hij is eerder getrouwd te Buggenum op 30 juni 1729 voor de kerk met Gertruidis van Herten, overleden te Buggenum op 29 september 1741.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gertrudis, gedoopt te Buggenum op 28 oktober 1748, wonende aldaar, overleden aldaar op 20 augustus 1828.
    Zij is getrouwd te Buggenum op 21 juli 1774 voor de kerk met Wilhelmus Eggels, landbouwer, gedoopt te Buggenum op 17 maart 1736, wonende aldaar, overleden aldaar op 13 april 1808, zoon van Dionisius Eggels en Sophia Pijls.
  • 2 : Martinus, gedoopt te Buggenum op 1 november 1752, overleden aldaar op 22 juli 1753.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina