Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Henri Nijssen.


Hij was gehuwd met
Joanne Smeets.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Balthasar, geboren te Maasbree rond 1754, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 10 december 1811.
    Hij is getrouwd te Buggenum op 23 april 1789 voor de kerk met Joanna Vestjens, gedoopt te Buggenum op 17 oktober 1758, wonende aldaar, overleden aldaar op 12 januari 1816, dochter van Gerlaco Vestjens en Cornelia Veugelaars.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina