Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anne Gertrude Witjens, wonende te Buggenum.


Zij was gehuwd met
Herman op de Boel, wonende te Buggenum.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Gertrudis, dagloonster, geboren te Buggenum op 16 maart 1755, gedoopt te Thorn, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 3 maart 1824.
    Zij is getrouwd te Buggenum op 13 augustus 1780 voor de kerk (1) met Severinus Curvers, gedoopt te Buggenum op 6 juni 1753, wonende aldaar, overleden aldaar op 11 oktober 1806, zoon van Wilhelmus Curvers en Maria Tosquiné.
    Zij is getrouwd te Buggenum op 25 juli 1810 (2) met Arnoldus Rumen, dagloner, geboren te Horn op 29 juli 1767, overleden te Heythuysen op 13 augustus 1840, zoon van Pierre Rumen en Catharina Keuven.
    (Hij is eerder getrouwd te Heel op 7 november 1790 voor de kerk met Gertrude Vermeulen, geboren te Horn rond 1768, overleden aldaar op 27 april 1805.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina