Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Margarita Crompvoets, wonende te Buggenum.


Zij is getrouwd te Buggenum op 30 augustus 1764 voor de kerk met
Joannes Schreurs, wonende te Buggenum.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gertrudis, gedoopt te Buggenum op 8 november 1766.
  • 2 : Joannes, landbouwer, gedoopt te Buggenum op 28 maart 1771, wonende aldaar, overleden aldaar op 2 september 1816.
    Hij is getrouwd te Buggenum op 20 maart 1811, getrouwd aldaar op 17 augustus 1797 voor de kerk met Anna Gertrudis Crompvoets, landbouwster, gedoopt te Buggenum op 22 april 1767, wonende aldaar, overleden aldaar op 2 juli 1821, dochter van Winandus Crompvoets en Maria Geerlings.
  • 3 : Jacomina, gedoopt te Buggenum op 29 mei 1774.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina