Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Catharina Schreurs, geboren te Haelen op 17 mei 1706.


Zij is getrouwd te Haelen op 12 mei 1737 voor de kerk met
Joannes Mertens, geboren te Haelen op 4 december 1695.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Wilhelmus, gedoopt te Haelen op 1 juli 1741.
  • 3 : Mathias, kuiper en meester kuiper, gedoopt te Haelen op 5 augustus 1744, wonende aldaar, overleden aldaar op 30 juli 1815.
    Hij is getrouwd te Haelen op 28 november 1776 voor de kerk met Johanna Engels, gedoopt te Helden op 23 november 1748, overleden te Haelen op 13 november 1840, dochter van Andreas Engels en Elisabeth Gommans.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina