Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Marie Anne Winckelmeulen, geboren te Buggenum op 23 januari 1817, overleden te Haelen op 7 december 1879, dochter van Joannes Jacobus Winckelmolen en Elisabetha Hendrix.


Zij is getrouwd te Haelen op 29 juni 1858 met
Jan Mathijs Knoups, koopman en jager, geboren te Weert op 9 oktober 1807, overleden te Haelen op 25 februari 1887, zoon van Petrus Knoups en Johanna Gertrudis Wulmkens.
(Hij is eerder getrouwd te Haelen op 29 juli 1839 met Maria Gertrudis Hoets, dienstmeid, geboren te Roermond op 30 augustus 1789, overleden te Haelen op 15 oktober 1857, dochter van Wolter Hoets en Agnes Weertz.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina