Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Christina Heber, geboren te Horn op 29 september 1791, overleden aldaar op 8 januari 1854, dochter van Petrus Hever en Anna Maria Veugelaers.


Zij is getrouwd te Horn op 1 mei 1832 met
Leonard Pils, dienstknecht en dagloner, geboren te Horn op 17 december 1791, zoon van Mathieu Pils en Catharine Veugelaers.
(Hij is eerder getrouwd te Horn op 8 oktober 1825 met Gertruij Teegels, dienstmeid, geboren te Sint Odiliënberg op 4 oktober 1780, overleden te Horn op 8 februari 1832, dochter van Abel Teegels en Gertruij van Cruchten. (Zij is eerder getrouwd te Sint Odiliënberg op 30 april 1802 met Andreas Knippenberg, dienstknecht, geboren te Haelen op 20 februari 1769, overleden te Heythuysen op 21 juni 1809, zoon van Henricus Knippenberg en Barbara Thissen.))
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina