Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Peter Joannes Knapen, landbouwer, geboren te Heythuysen op 8 januari 1859, overleden aldaar op 19 juni 1938, zoon van Martin Knapen en Marie Elisabeth Venner.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 12 april 1901 (1) met
Maria Gertrudis Janssen, geboren te Baexem op 2 februari 1866, overleden te Heythuysen op 24 februari 1907, dochter van Mathis Janssen en Petronella Roussen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren zoon, geboren te Heythuysen op 17 februari 1902.

Hij is getrouwd te Heythuysen op 14 oktober 1910 (2) met
Willemina van Knippenbergh, dienstmeid, geboren te Helden op 31 augustus 1869, dochter van Johannes van Knippenbergh en Joanna Welles.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina