Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jan Renier Hubert Snijders, smid, geboren te Beegden op 7 maart 1899, overleden te Heerlen op 23 augustus 1941, zoon van Jan Reinier Jozef Snijders en Catharina Elisabeth Hubertina Janssen.


Hij is getrouwd te Haelen op 10 oktober 1927 met
Wilhelmina Josephina op het Broek, geboren te Haelen op 20 september 1902, overleden aldaar op 16 oktober 1965, dochter van Willem op het Broek en Johanna Gertrudis Spée.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gertrudis.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina