Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joannes Verboekent, akkerknecht, geboren te Haelen op 28 augustus 1771, overleden te Buggenum op 26 oktober 1847, zoon van Jacobus Verboekent en Maria Schreurs.


Hij is getrouwd te Buggenum op 23 april 1822 met
Sophia Eggels, gedoopt te Buggenum op 13 augustus 1775, overleden aldaar op 29 december 1854, dochter van Wilhelmus Eggels en Gertrudis Thissen.
(Zij had van een onbekende man één zoon.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina