Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Nycolaas Peeters, wonende te Horn.


Hij was gehuwd met
Joanna Damen, geboren te Kessel rond 1755, wonende te Horn, overleden aldaar op 11 november 1829, dochter van Henricus Daemen en Maria Heldens.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Christina, dienstmeid, geboren te Horn op 2 augustus 1799, overleden aldaar op 10 april 1841.
    Zij is getrouwd te Horn op 8 mei 1825 met Hendricus Kirkels, dienstknecht, geboren te Nederweert, gedoopt te Leveroij op 2 oktober 1795, overleden te Horn op 1 maart 1832, zoon van Jacobus Kerckels en Catharina Caris.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina