Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Catharina Bollen, gedoopt te Swalmen, wonende te Buggenum, overleden te Roermond op 14 april 1801, begraven te Buggenum op 16 april 1801.


Zij is getrouwd te Buggenum op 18 april 1776 voor de kerk met
Joannes Smeets, wonende te Buggenum.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joannes, gedoopt te Buggenum op 13 september 1776.
  • 2 : Casparus, gedoopt te Buggenum op 21 december 1778.
  • 3 : Wilhelmus, vicaris succursale kerk te Buggenum, geboren te Buggenum, gedoopt aldaar op 7 augustus 1781, overleden aldaar op 2 november 1856.
  • 5 : Matthias, gedoopt te Buggenum op 18 oktober 1786, wonende aldaar, overleden aldaar op 23 september 1812.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina