Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anne Marie Aben, huishoudster, geboren te Roggel op 19 november 1806, overleden te Tegelen op 22 februari 1874, dochter van Martinus Auben en Gertrudis Mooren.


Zij is getrouwd te Tegelen op 8 februari 1858 met
Conrard Faessen, landbouwer, geboren te Tegelen op 16 december 1812, overleden aldaar op 8 januari 1884, zoon van Willem Faessen en Maria Catharina Janssen.
(Hij is eerder getrouwd te Tegelen op 20 oktober 1838 met Johanna Heldens, dienstmeid, geboren te Maasbree rond 1813, overleden te Tegelen op 19 februari 1848, dochter van Hendrik Heldens en Johanna Janssen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina