Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joannes Crompvoedts, Schout, gedoopt te Buggenum op 18 maart 1761, wonende aldaar, overleden aldaar op 12 oktober 1831, zoon van Winandus Crompvoets en Maria Geerlings.


Hij was gehuwd (1) met
Wilhelmina op 't Root, geboren rond 1763, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 7 mei 1818, dochter van Mathieu op 't Root en Christine Veugelaers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Marie Christine, geboren te Buggenum rond 1798, overleden aldaar op 26 mei 1804.
  • 2 : Jean, geboren rond 1800, overleden te Buggenum op 25 mei 1807.

Hij is getrouwd te Buggenum op 25 november 1819 (2) met
Gertrudis Vogels, gedoopt te Buggenum op 28 augustus 1780, wonende aldaar, overleden aldaar op 7 oktober 1839, dochter van Antonius Voghels en Maria van Wijnaerden.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina