Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Marie Catherine Nieskens, dienstmeid, geboren te Heythuysen op 23 mei 1809, overleden te Nederweert op 25 juni 1858, dochter van Petrus Nijskens en Catharina Mooren.


Zij is getrouwd te Baexem op 21 april 1842 met
Godefroid Claessens, landbouwer, geboren te Ittervoort-Haler op 7 december 1814, overleden te Nederweert op 25 oktober 1892, zoon van Antonius Claessen en Margaretha Puts.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Maria Catharina, dienstmeid en landbouwster, geboren te Weert op 20 augustus 1845, overleden te Nederweert op 30 juni 1914.
    Zij is getrouwd te Nederweert op 8 november 1866 met Wilhelmus Snellen, dienstknecht, geboren te Helden op 10 februari 1838, overleden te Nederweert op 8 april 1897, zoon van Martinus Snellen en Johanna van den Buijcken.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina