Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Paulus Janssen, wonende te Swalmen.


Hij was gehuwd met
Maria Evers, dagloonster, wonende te Swalmen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Maria, dienstmeid, geboren te Swalmen in het jaar 1799.
    Zij is getrouwd te Haelen op 20 augustus 1845 met Martin Philips, akkerjongen, geboren te Baexem op 22 februari 1810, overleden te Heythuysen op 1 juni 1886, zoon van Mathieu Philips en Anna Maria Sillen.
  • 3 : Maria Gertrudis, dienstmeid, geboren te Swalmen op 1 juni 1802, wonende te Buggenum, overleden te Luik (B) op 7 april 1883.
    Zij is getrouwd te Buggenum op 17 augustus 1830 met Jean Joosten, dienstknecht, geboren te Buggenum op 26 juli 1806, wonende aldaar, overleden aldaar op 4 februari 1867, zoon van Wilhelmus Joosten en Gertrudis Martens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina