Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joannes Knops, dienstknecht, geboren te Horn op 6 juni 1839, overleden te 's-Hertogenbosch op 17 maart 1895, zoon van Petrus Cnops en Maria Antonia van Horne.


Hij is getrouwd te Beegden op 25 april 1870 met
Joanna Mechtildis Hubertina Snijders, geboren te Beegden op 7 maart 1841, overleden te Horn op 16 april 1920, dochter van Laurentius Snijders en Margaretha Wassenberg.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Mechtilda, geboren te Horn op 24 februari 1872, overleden te Nieuwstadt op 3 februari 1957.
  • 3 : Margaretha Helena, geboren te Horn op 26 januari 1879, overleden aldaar op 8 februari 1899.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina