Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Michael Opbroek, huisschilder, geboren te Haelen op 19 januari 1834, overleden te Roermond op 27 augustus 1915, zoon van Guillaume op Broeck en Maria Joanna Sophia Le Bourquignon.


Hij is getrouwd te Roermond op 9 april 1861 (1) met
Cornelia Elisabeth Hubertina Janssen, mutsenmaakster, geboren te Roermond op 28 december 1838, dochter van Petrus Janssen en Maria Barbara Claessen.

Hij is getrouwd te Roermond op 18 april 1871 (2) met
Maria Hubertina Klinckum, geboren te Roermond op 28 december 1834, dochter van Joannes Henricus Klinckum en Maria Clara van Wessem.

Hij is getrouwd te Roermond op 24 april 1876 (3) met
Aleida Borkes, dienstmeid, geboren te Gendringen op 11 november 1838, dochter van Theodorus Borkes en Johanna Overmaat.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina