Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jean Leonard Mevissen, dienstknecht, geboren te Buggenum op 9 mei 1815, overleden te Roermond op 26 augustus 1855, zoon van Petrus Mevissen en Martina Sillekens.


Hij is getrouwd te Roermond op 3 november 1846 met
Maria Gertrudis Frencken, dienstmeid, geboren te Roermond op 18 september 1812, overleden aldaar op 8 juni 1885, dochter van Christiaan Frencken en Maria Agnes Vermeulen.
(Zij is later getrouwd te Roermond op 24 februari 1857 met Theodoor Geraedts, geboren te Roermond op 1 augustus 1814.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina