Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Jacobus Nijs, dagloner, gedoopt te Heythuysen op 24 oktober 1745, overleden te Roggel op 17 mei 1821, zoon van Josef Nijs en Cornelie van Horn.


Hij is getrouwd te Baexem op 28 november 1806 met
Lucia Nijskens, dagloonster, gedoopt te Baexem op 8 februari 1765, overleden te Roggel op 5 september 1825, dochter van Hubert Nijskens en Jeanne Weijers.
(Zij had van een onbekende man één dochter.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina