Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Elisabet Thissen, wonende te Swalmen.


Zij was gehuwd met
Martinus Meerts, wonende te Swalmen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gerardus, mandenmaker, geboren te Swalmen op 16 juli 1786, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 8 februari 1848.
    Hij was gehuwd (1) met Elisabeth Clerx.
    Hij is getrouwd te Buggenum op 9 april 1839 (2) met Maria Janssen, dagloonster, geboren te Buggenum op 5 oktober 1787, wonende aldaar, overleden aldaar op 13 november 1847, dochter van Antoon Janssen en Margaretha Verlinden.
    (Zij is eerder getrouwd te Buggenum op 9 mei 1835 met Petrus Joosten, dagloner en winkelier, gedoopt te Buggenum op 6 oktober 1780, wonende aldaar, overleden aldaar op 4 april 1838, zoon van Gerardus Joosten en Gertrudis Tosquiné. (Hij is eerder getrouwd te Posterholt op 7 oktober 1820 met Gertrudis Kerkhoven, dienstmeid, geboren te Beesel op 29 september 1776, overleden te Roermond op 25 september 1828, dochter van Jacobus Kerkhoven en Albertina Stroecken.))Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina