Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Hendrik Goumans, wonende te Venray.


Hij was gehuwd met
Theodora Wittops, wonende te Venray.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johanna, geboren te Venray op 17 mei 1858, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 28 oktober 1894.
    Zij is getrouwd te Venray op 4 oktober 1881 met Petrus Joosten, kleermaker, geboren te Buggenum op 7 april 1849, overleden te Hoensbroek op 18 augustus 1943, zoon van Henricus Joosten en Catherine Veugelaers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina