Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Godefridus Rulkens, wonende te Swalmen.


Hij was gehuwd met
Petronella Beek, wonende te Swalmen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gerardus, dienstknecht, mandenmaker en akkerbouwer, geboren te Swalmen op 16 maart 1797, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 18 maart 1877.
    Hij is getrouwd te Buggenum op 23 april 1819 met Joanna Greefkens, mandenmaakster en landbouwster, gedoopt te Buggenum op 6 november 1794, wonende aldaar, overleden aldaar op 6 september 1874, dochter van Cornelius Greefkens en Helena Geradts.
  • 2 : Maria Catharina, landbouwster, geboren te Swalmen op 29 december 1802, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 30 juli 1893.
    Zij is getrouwd te Buggenum op 18 mei 1829 met Seger Winkelmolen, schaapherder, geboren te Baexem op 2 februari 1794, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 16 februari 1866, zoon van Mattias Winckelmeulen en Mechtildis Colbers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina