Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Wilhelmus Hubertus Schreurs, bakker, geboren te Buggenum op 21 april 1855, overleden te Blerick op 20 september 1899, zoon van Jean Schreurs en Maria Grachten.


Hij is getrouwd te Maasbree op 1 februari 1884 met
Carolina Derikx, winkelierster, geboren te Tegelen op 21 oktober 1824, dochter van Theodor Derikx en Maria Adelaida van Dort.
(Zij was weduwe van Gerardus Helden.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina