Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Antoinetta Petronella Bertha Timmermans, geboren te Heythuysen op 3 oktober 1903, overleden te Heythuysen (v) op 26 oktober 1993, begraven te Heythuysen, dochter van Pieter Antonius Timmermans en Petronella Coumans.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 6 juni 1933 met
Johannes Hendrikus van der Kop, schoenmaker, geboren te Heythuysen op 24 maart 1900, overleden te Weert op 24 april 1957, begraven te Heythuysen op 27 april 1957, zoon van Johannes Hendrikus van der Kop en Hendrina Alers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina