Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Pieter Antonius Timmermans, landbouwer, geboren te Kessel op 22 oktober 1868, wonende te Heythuysen, overleden aldaar op 10 december 1954, begraven te Leveroy, zoon van Antonius Timmermans en Cornelia Thijssen.


Hij is getrouwd te Baexem op 26 april 1901 met
Petronella Coumans, geboren te Nederweert op 5 maart 1872, wonende te Heythuysen, overleden te Heythuysen-Leveroy op 22 mei 1950, begraven te Leveroy, dochter van Andries Coumans en Mathea Mertens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Mathea Cornelia, geboren te Heythuysen op 4 maart 1902, wonende aldaar, overleden te Herten op 17 maart 1987, begraven te Heythuysen op 21 maart 1987.
    Zij is getrouwd te Heythuysen op 26 april 1929 met Antonius Hubertus Dings, landbouwer, geboren te Heythuysen op 3 januari 1902, wonende aldaar, overleden te Roermond (Z) op 30 maart 1963, begraven te Heythuysen op 3 april 1963, zoon van Hendrik Hubert Dings en Anna Maria Schreurs.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina