Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Elisabeth Theunissen, landbouwster, geboren te Beegden op 2 juli 1852, overleden te Neeritter op 26 mei 1904, dochter van Severinus Theunissen en Petronella Joosten.


Zij is getrouwd te Beegden op 2 mei 1893 met
Christiaan Hubertus Lamerichs, landbouwer, geboren te Thorn op 14 september 1850, overleden te Neeritter op 25 mei 1905, zoon van Frans Lambert Lamerichs en Elisabeth Schaeken.
(Hij is eerder getrouwd te Ittervoort op 2 oktober 1886 met Catherina Hubertina Rutten, landbouwster, geboren te Thorn op 11 februari 1849, overleden te Neeritter op 9 december 1891, dochter van Peeter Joannes Rutten en Jeanne Gertrude Hendricks.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hubertus Severijnes, geboren te Neeritter op 22 oktober 1894, overleden aldaar op 1 mei 1903.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina