Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Elisabeth Maria Hubertina Timmermans, geboren te Heythuysen op 30 december 1908, overleden te Roggel op 30 oktober 2001, begraven te Leveroy op 2 november 2001, dochter van Pieter Antonius Timmermans en Petronella Coumans.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 29 april 1938 met
Johannes Gerardus Niessen, pachter en landbouwer, geboren te Beesel op 14 juli 1906, wonende aldaar, overleden te Roermond (Z) op 13 april 1979, begraven te Leveroy op 18 april 1979, zoon van Antonius Gerardus Niessen en Anna Maria Hubertina Reijnders.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Pierre Hubertus Antonius, geboren te Beesel, overleden aldaar op 2 februari 1939.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina