Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Conrard Coenen, wonende te Montfort.


Hij was gehuwd met
Elisabeth Jacobs, wonende te Montfort.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Mathias, schaapherder en akkerbouwer, geboren te Montfort op 30 maart 1812, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 29 september 1875.
    Hij is getrouwd te Buggenum op 7 februari 1860 met Petronella Pijls, geboren te Buggenum op 17 mei 1837, wonende aldaar, overleden aldaar op 20 april 1902, dochter van Joannes Pijls en Helena aan den Boom.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina