Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Theodorus Jacobs, dienstknecht en landbouwer, geboren te Buggenum op 20 mei 1834, wonende aldaar, zoon van Wijnand Jacobs en Catharina Bouten.


Hij is getrouwd te Swalmen op 18 september 1863 met
Catharina Simons, geboren te Swalmen op 9 juli 1835, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 2 december 1899, dochter van Leonardus Hubertus Simons en Anna Maria Slabbers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria, geboren te Buggenum op 14 juli 1864.
  • 2 : Hendrikus, geboren te Buggenum op 17 april 1866.
  • 5 : Wijnandus, geboren te Buggenum op 15 november 1874.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina