Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Leonardus Hubertus Beurskens, landbouwer, geboren te Buggenum op 25 augustus 1873, wonende te Haelen, overleden aldaar op 22 maart 1952, zoon van Mathis Beurskens en Anna Gertrudis Heldens.


Hij is getrouwd te Haelen op 19 november 1906 met
Anna Maria Hubertina Jacobs, geboren te Haelen op 4 juli 1875, overleden te Roermond op 3 juli 1916, dochter van Matias Jacobs en Cornelia Daniels.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Mathias Albertus Emmanuel, geboren te Haelen op 25 december 1908, wonende aldaar, overleden te Venray op 26 april 1944.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina