Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Catharina Henderickx, naaister, geboren te Grathem op 26 februari 1871, overleden te Horn op 25 juli 1898, dochter van Mathias Henderiks en Anna Maria Gertrudis Slabbers.


Zij is getrouwd te Grathem op 24 september 1897 met
Joannes Hubertus Janssen, koopman en paardenkoopman, geboren te Grathem op 8 maart 1864, overleden te Deurne op 19 mei 1934, zoon van Joannes Hubertus Janssen en Anna Gertrudis Stienen.
(Hij is later getrouwd te Venlo op 25 september 1905 met Sara Daniel, geboren te Süchteln (D) rond 1867, overleden te Venlo op 11 augustus 1941, dochter van Emanuel Daniel en Rosa Baumgarten. (Zij was weduwe van Gerardus Hubertus Peeters.))

Uit dit huwelijk:
  • 1 : waarschijnlijk Mathis Hubert, geboren te Horn op 13 juli 1898, overleden aldaar op 2 september 1898.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina