Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Martinus Hubertus Reijnders, metselaar en aannemer, geboren te Horn op 13 augustus 1852, overleden aldaar op 10 november 1923, zoon van Jacques Reijnders en Marie van Raetingen.


Hij is getrouwd te Horn op 21 april 1884 met
Wilhelmina Janssen, dienstmeid, geboren te Haelen op 21 januari 1854, overleden te Horn op 20 januari 1935, dochter van Heyligerus Janssen en Margarita Kuijpers.

Uit dit huwelijk:
  • 5 : Willem Hubert, geboren te Horn op 30 juli 1891, overleden te Maastricht op 2 juni 1958.
    Hij was gehuwd met Wilhelmina Arnolda Dodemont.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina