Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Henrij Meuwissen, dienstknecht en landbouwer, geboren te Horn op 9 juni 1813, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 17 januari 1879, zoon van Jean Mevissen en Dymphe Peeters.


Hij is getrouwd te Buggenum op 18 september 1848 met
Anne Elisabeth van Wijnaerden, landbouwster, geboren te Buggenum op 18 juli 1815, wonende aldaar, overleden aldaar op 15 juni 1872, dochter van Jacobus van Wijnaerden en Catharina van Rijswijk.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina