Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Dionisius Meuwissen, akkerbouwer, geboren te Buggenum op 26 maart 1849, zoon van Henrij Meuwissen en Anne Elisabeth van Wijnaerden.


Hij is getrouwd te Buggenum op 22 april 1872 met
Johanna Winkelmolen, dienstmeid, geboren te Buggenum op 12 mei 1843, overleden aldaar, dochter van Seger Winkelmolen en Maria Catharina Rulkens.

Uit dit huwelijk:
  • 4 : Segerardus Hubertus, geboren te Buggenum op 5 april 1877, overleden aldaar op 9 mei 1878.
  • 5 : Doodgeboren dochter, geboren te Buggenum op 10 maart 1878.
  • 6 : Hendrina Mechtildis, geboren te Buggenum op 11 maart 1879, overleden te Haelen op 12 oktober 1880.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina