Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Christina Petronella Dekkers, geboren te Boxtel op 23 augustus 1903, wonende te Reuver en te Buggenum, dochter van Johannes Martinus Dekkers en Christina van Haren.


Zij is getrouwd te Nunhem op 20 mei 1929 met
Petrus Hubertus Jacobus Kleijn, veldwachter en wachtmeester der Rijkspolitie, geboren te Oploo op 22 februari 1901, wonende te Reuver en te Buggenum, overleden te Gennep op 12 juni 1964, zoon van Alexander Hubertus Alphonsus Kleijn en Maria Lenssen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Christina Petronella, geboren te Buggenum op 15 mei 1940, wonende te Reuver, overleden te Haelen op 14 september 1946.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina