Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Sebastianus Andreas Hubertus Obers, kantoorklerk en directeur aardewerkfabriek, geboren te Buggenum op 18 mei 1863, overleden te Biesme (B) op 8 maart 1908, zoon van Jacob Obers en Wilhelmina Christina Smeets.


Hij is getrouwd te Buggenum op 7 februari 1888 met
Catharina Maria Johanna Drijkoningen, geboren te Roermond rond 1869, dochter van Johannes Hendrikus Hubertus Drijkoningen en Christina Hubertina Petronella van Appeven.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina